Kobe Bryant 10 leginspirálóbb gondolata 2020.01.26.

Hirdetés

A világ egyik legjobb kosárlabdázójának tartott Kobe Bryant nemrég elhunyt helikopter-balesetben. Kobe számára a kosárlabda jelentette az életet és az NBA visszavonulását követően is rendkívüli szerepet játszott a mindennapjaiban. 

Kobe karrierjét és életét nehezítette, hogy 2003-ban megvádolták szexuális zaklatással amely hatalmas port kavart a karrierjében. A vádakat később ejtették és ártatlannak ítélték, azonban utólag többször is úgy hivatkozott az esetre mint az élete egyik legnehezebb időszaka. 

A legenda hitt abban, hogy a kemény munka, a türelem és a kitartás mindig meghozza a várt sikert, az ebbe vetett hite irányította az életét. A továbbiakban 10 idézetet olvashatsz tőle ami a te életedet is inspirálhatja, hogy a legenda halála ne csupán egy hír maradjon a sok közül. 

1.) Minden negatív dolog az életemben (nehéz időszak vagy kihívás) egy lehetőség arra, hogy tanuljak és jobbá váljak általa. 

2.) A legfontosabb dolog, hogy próbáljuk inspirálni a körülöttünk lévő embereket, hogy a legjobbá válhassanak abban amit csinálnak.

3.) Rájöttem, hogy félni és megfutamodni egy szituációtól csak akkor számít opciónak, ha még nem megfelelő a gondolkodásmódunk.

4.) Rendkívüli hajlandóságot mutatok arra, hogy sikeres legyek. Nekem nem kihívás elnyerni valamilyen címet, mert hiszek benne, hogy képes vagyok rá.

5.) Abban a pillanatban mikor feladsz valamit, megteremted a lehetőséget, hogy valaki más helyetted érje azt el.

6.) Nem értem a lusta embereket. Nem beszélünk közös nyelvet. Nem értelek titeket és nem is akarlak megérteni. 

7.) A fájdalom nem azért van benned, hogy azt mondja ‘állj meg’. A fájdalom egy jelzés amely vissza szeretne fogni, mert tudja, hogy változni fogsz.

8.) Ha jó szeretnél lenni valamiben akkor meg kell hoznod egy fontos döntést. Azt értem ezalatt, hogy áldozatokat kell vállalnod. Kevesebb idő a családoddal, kevesebb lógás a haverokkal és hasonlók. 

9.) Az agyam nem fogja elfogadni a kudarcot. Ha itt ülök és azt kell mondanom magamnak, hogy ‘elbuktál’ az rosszabb számomra a halálnál. 

10.) Mindig lehetünk átlagosan és csinálhatjuk ‘amit csinálni kell’. Én nem ezért vagyok itt, nem szeretnék átlagos lenni.


Megosztás:

Hirdetés

Cimkék:

kobe bryant nba idézetek

Szerző: Valentin


Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!



Források

Goalcast


További cikkek az oldalon:

Fóbiák - az irracionális félelem fogságában
Egyszerű, mint a faék, mégis megőrülünk érte
Ezek a Kék Bálna feladatai!
Anya, anya, anya, anya...
Venni vagy nem venni, ez itt a kérdés?