Eb-ből sosem elég? 2016.06.16.

Hirdetés

6 napja indult el a 2016-os foci-Eb, azóta a férfiak kirobbanthatatlanok esténként a TV elől. Mára az összes csoportkör mérkőzése lement, a magyarok kitűnő eredménnyel vették az első meccsüket - szinte egy emberként örült az egész ország, amikor a 95. percben a bíró belefújt a sípjába. Hogy tud ellenek ellenére ilyen vegyes érzelmeket kifejteni?

A legnagyobb problémával a nők nézhetnek szembe: kénytelenek focit nézni, a szokásos eddigi Esmeraldát felvételről, vagy másnap ismételve bepótolni - és talán pont ez az, ami miatt egyesek nem tudják megszeretni a focinézést. Ha valakit egy olyan párral áldottak meg, aki sportrajongó, és ez egy kötelező program, mert ráült a távirányítóra a meccsek ideje alatt, akkor inkább csatlakozni kell, és együtt szurkolni a kedvenc csapatnak, még ha nem is értjük feltétlen a szabályokat.

 

A másik probléma a különböző sportágak között van:  „Miért foglalkozik mindenki a focival? Más sport nincs?” A felvetés jogos, de talán azért irányul ekkora figyelem erre a sportra, mert egyrészt ez a legnépszerűbb tömegsport, másrészt kíváncsiak az emberek arra, hogy mit nyújtanak a sportolók ennyi anyagi támogatás után.

A különböző internetes felületeken a meccs alatt folyamatosan ment a kommentelés, és néha már-már gyűlölködésig fajultak a helyzetek, majd az első gól után átfordult ünneplésbe, és az eddigi negatív kommentelők meghúzódtak a háttérben.

Minden olyan eredménynek örülni kell, ami Magyarország hírnevét öregbítheti.
A mai győzelem a szurkolók és az egész ország győzelme. Halljuk, hogy otthon megállt a körúti forgalom, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hatalmas boldogságot mi, futballisták váltottuk ki az emberekből.


Megosztás:

Hirdetés

Cimkék:

foci eb eb 2016 franciaország szalai kommentek bíró labdarúgás magyarország ausztria

Szerző: Tomi


Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!További cikkek az oldalon:

Így változtatja meg az életed a tv
"Leglustább" országok
Együtt leszünk Jóban rosszban, Barátok közt!
A szomorúság örökké fog tartani
Vigyázz, tökéletes dinnye! Jövök!