Ha szereted a hosszú… filmeket! 2020.11.20.

Hirdetés

Egy átlagos film időtartama kb. 1,5 - 2 óra. Viszont manapság egyre több film már a 3 órás hossz felé közelít, hogy legyen elég időnk azonosulni a főszereplővel és a szituációkkal. A cikkünkben szereplő filmnél azonban semmit nem bíztak a véletlenre.

A valaha készített leghoszabb film a Logistics címet viseli.

A film 35 napig és 17 óráig tart, szóval érdemes előtte elmenni WC-re, nehogy film közben lemaradjunk valamiről. De ha úgy döntenél, hogy elég lesz csak az előzetes is, hát akkor is fel kell kötni a gatyát, mert nemcsak maga a film ilyen veszettül hosszú, hanem még az előzetese is. Bár ez arányaiban véve talán még nem hoz le az életről a maga 1 óra 12 percével

Ez alapján azért sejthető, hogy ez nem egy tipikus hollywoodi akciófilm. Már csak azért sem, mert mondjuk 51 420 percnyi robbantgatás, törés és zúzás fél Amerikát eltüntetné. Úgy tudnám ezt elképzelni, hogy az összes eddigi megalkotott gonosz karakter (igen-igen, még Butters is Káosz Professzorként) összefog és nekiáll a pusztításnak és a már így is kisajtolt bolygócskánkat még jobban tönkretennék.

Azért a filmbeli cselekmény kicsit nyugisabb ennél. 2008-ban Erika Magnusson és Daniel Andersson alapkoncepciója az volt, hogy a modern elektronikus eszközök származását mutassák be. A svéd készítésű film valós időben mutatja meg egy termék útját egy kínai gyárból egészen egy stockholmi üzletig.

Személy szerint, ha egy elektronikus eszköz lennék, bizonyára érdekelne, mi vár rám, de így, hogy nem vagyok, nem feltétlenül nézném meg elejétől a végéig, noha vélhetően nem is én vagyok a célközönség. Mindenesetre, ha valaki véletlenül annyira unatkozna, hogy elejétől a végéig megnézi, az légyszi mindenképpen írja le, melyik volt a legizgalmasabb része. 

Tipp: aki esetleg egy filmezős programot szeretne a kiszemeltjével, annak mindenképp ajánlom ezt a filmet, mert ha közben, vagyis majdnem 36 nap alatt nem történik semmi, akkor van egy rossz hírem… 

És ha már a filmeknél járunk, íme néhány további érdekesség a témában:


Megosztás:

Hirdetés

Cimkék:

filmek romantikus vagymégse? film filmnézés Netflix Netflix & Chill háteznagyonnemaz

Szerző: Tamás, Kitti


Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!



Források

https://g7.hu/vallalat/20191225/a-moziknak-csak-azert-kell-a-film-hogy-vagyonokat-keressenek-a-popcornon/
https://g7.hu/elet/20171205/evtizedekig-tarto-zuhanas-utan-elkezdtunk-tobbet-moziba-jarni/
https://logisticsartproject.com/
https://www.mentalfloss.com/article/634014/the-longest-movie-ever-made
https://hu.qaz.wiki/wiki/Logistics_(film)
https://www.youtube.com/watch?v=QYFG0xP12yE


További cikkek az oldalon:

Anya, anya, anya, anya...
Ha szereted a hosszú… filmeket!
Fóbiák - az irracionális félelem fogságában
Patkányok rágnak belülről? – A legbrutálisabb kínzások
Venni vagy nem venni, ez itt a kérdés?