Megcsaltalak egy szexbabával! 2018.02.26.

Hirdetés

A szexbabák egyszerre a múlt, a jelen és a jövő. A korábbi nőiesített liszteszsákokat felváltják a már-már hús-vér babák, akiknek nemcsak a bőrük, hanem például a mozgásuk vagy a hangjuk is élethű. Nemrég Budapesten is megnyílt Magyarország első szexbaba-bordélyháza, ahol óránként 15 ezer forintos áron lehet hancúrozni velük. És hogy van-e rá igény? Nagyon is. Egy furcsa hasonlattal élve, az ember a szexrobotpiacon egy fagyizóhoz hasonló helyzetben van: választhat barnát, szőkét, göndör hajút, hullámos hajút, magas lányt, vékonyat stb. A legújabb babák már érzelmekkel is rendelkeznek, tudnak veszekedni, egyéni érzelmeket kialakítani, és még messze a vége. De!

Vajon kik a célközönségei ezeknek a robotoknak? Egyedülállók, vagy kapcsolatban lévők, akik valamit nem kapnak meg a saját párjuktól, de mással nem akarnának lefeküdni? Egyáltalán megcsalásnak számít-e?
Mit szólnak ehhez a prostituáltak, akik egyfajta konkurenciát kapnak? Vajon segít-e a nőknek, hogy néhányan a durva vágyaikat robotokon élhetik ki, vagy épp ellenkezőleg, segít a nemi erőszak elterjedésében?
Ezek a kérdések a következő években megválaszolásra kerülnek, amikor is a több százezer forinttól kezdődő árak valamelyest csökkeni fognak.


Megosztás:

Hirdetés

Cimkék:

szexbaba megcsalás vágy szexrobot

Szerző: Tomi


Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel!További cikkek az oldalon:

Bomb has been planted - érdekességek a CS:GO-ról
Karácsonyi vásárlás? Inkább dumcsiznék a főnökömmel…
Első ipari forradalom
Ne már, megint iskola!
Egy állat, ami malac, mégsem az, pedig visít!